Sport

2019-11-01, 12:19:19

CSM Slatina-Rapid Bucureşti, meci de şase puncte. Derby-ul suferinţei se joacă sâmbătă, de la ora 11.00

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 2 noiembrie, în faţa propriilor spectatori, contracandidata în lupta pentru evitarea retrogradării, Rapid Bucureşti. Meciul se anunţă aprig disputat, punctele puse în joc fiind extrem de importante în economia clasamentului.

Meci cu miză pentru handbalistele slătinene. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora primesc vizita celor de la Rapid Bucureşti, echipă preluată de curând de Carmen Amariei. Duelul este unul de şase puncte având în vedere faptul că ambele formaţii sunt angrenate în lupta pentru evitarea locurilor retrogradabile. Formaţia din Giuleşti a transferat-o, înaintea confruntării de la Slatina, pe interul dreapta Ştefania Lazăr, care s-a despărţit de Gloria Bistriţa, echipă pentru care a optat după plecarea de la CSM Slatina.

Gruparea slătineană are mare nevoie de victorie în acest meci, mai ales că va urma o serie de jocuri în compania unor adversare puternice. Publicul spectator poate fi al optulea jucător în acest meci, care poate cântări enorm în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CSM Slatina-Rapid Bucureşti se va disputa sâmbătă, 2 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-11-01 12:19:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...