Sport

2021-04-13, 10:42:40

CSM Slatina primeşte vizita celor de la Ripensia Timişoara

CSM Slatina primeşte vizita, în cadrul etapei a III-a a play-out-ului Ligii a II-a, celor de la Ripensia Timişoara, într-o partidă programată miercuri, 14 aprilie, cu începere de la ora 12.00. Meciul de pe Stadionul „1 Mai” va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După victoria obţinută pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina îşi continuă parcursul în play-outul Ligii a II-a cu un joc pe teren propriu în compania celor de la Ripensia Timişoara, care se află pe locul ce duce la barajul de menţinere. 

Aflată la opt lungimi distanţă de adversara din această etapă, misiunea grupării slătinene de a se salva este aproape imposibilă, însă teoretic încă există şanse. Prin urmare, slătinenii vor trebuie să câştige cele trei puncte extrem de importante în economia clasamentului.

CSM Slatina-Ripensia Timişoara se va disputa miercuri, 14 aprile, de la ora 12.00, pe Stadionul „1 Mai”. Meciul va fi transmis pe canalul de YouTube al grupării sltinene. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-13 10:42:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...