Sport

2021-10-15, 09:33:56

CSM Slatina primeşte sâmbătă, de la ora 11.00, vizita celor de la Gloria Bistriţa. Biletele se vând în ziua meciului

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale, pe teren propriu, Gloria Bistriţa, echipă care nu a cunoscut victoria în acest debut de sezon, în care a înregistrat un egal şi trei înfrângeri. Prin urmare, meciul se anunţă aprig disputat. Biletele se vor vinde sâmbătă, în ziua meciului, în faţa sălii LPS Slatina.

CSM Slatina primeşte, în runda actuală a Ligii Naţionale, pe teren propriu, vizita celor de la Gloria Bistriţa, echipă aflată în criză de rezultate, după cele trei înfrângeri şi un egal înregistrate în acest debut de sezon. 

Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului, sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 9.00, în faţă sălii LPS Slatina. Partida, extrem de dificilă, se va disputa de la ora 11.00. 

Conform normelor sanitare in vigoare, vor fi disponibile 100 bilete, reprezentând 50% din capacitatea sălii, iar accesul in sală va fi permis doar persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete sau persoanelor trecute prin boală, aflate in perioada cuprinsa între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării! 

De asemenea, este obligatorie purtarea măștii și respectarea distanțării sociale. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-15 09:33:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...