Sport

2019-08-21, 14:38:56

CSM Slatina, pregătită pentru debutul în Liga a III-a. „Am încredere în potenţialul echipei, atmosfera este bună, ne interesează în primul rând cele trei puncte”

CSM Slatina va debuta, peste doar două zile, în Liga a III-a, în faţa propriilor spectatori, contra celor de la Sporting Roşiori. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, are mare încredere în potenţialul jucătorilor, din partea cărora aşteaptă victoria, pentru un debut cu dreptul.

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina ia startul meciurilor oficiale vineri, 23 august, pe teren propriu. Sporting Roşiori, formaţie care pe ultima sută de metri a fost reprimită de FRF în Liga a III-a, ca urmare a apariţiei unui loc vacant, este adversara din debutul sezonului 2019/2020 de la nivelul eşalonului al treilea.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, aşteaptă o victorie din partea jucătorilor săi, pe care-i simte conectaţi la miza partidei.

„Ne-am pregătit bine, sperăm să începem cu dreptul, asta ne dorim cu toţii. N-aş spune că există echipă favorită la un meci de fotbal, clar este că ne interesează, în primul rând, cele trei puncte. Meciurile oficiale au o miză aparte indiferent de adversar, vrem să câştigăm, să începem cu dreptul. Am mare încredere în potenţialul jucătorilor, atmosfera este bună, avem o singură absenţă, Panait, care este suspendat, în rest mă bucur că toţi ceilalţi jucători sunt apţi de joc”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina-Sporting Roşiori se va disputa vineri, 23 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea este liberă.

Comentarii

Redacţia

2019-08-21 14:38:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...