Sport

2019-06-13, 14:26:39

CSM Slatina poate alinia cea mai bună formulă de start în manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a

Campioana judeţului Olt, CSM Slatina, are tot lotul valid pentru manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, ce se va disputa sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, în compania celor de la Gloria Corneşti-Dâmboviţa. Antrenorul Bobi Verdeş va putea alinia astfel cea mai bună formulă de start pentru meciul sezonului, în care slătinenii au doar varianta victoriei.

Doar două zile au mai rămas până la manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, pe care CSM Slatina o va susţine cu Gloria Corneşti, în faţa propriilor suporteri. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, spune că jocul a fost pregătit în cele mai mici detalii. Mai mult, în tabăra echipei slătinene nu există suspendări sau accidentări.

„Suntem pregătiţi. Toată săptămâna am analizat adversarul, întâlnim o echipă bună, preocupată de joc, care are jucători de calitate, mai ales pe faza de atac. Am pregătit bine jocul, toată lumea este concentrată pentru acest meci, pentru acest moment am muncit întregul an. Vrem să facem un meci cât mai bun, toată lumea este conştientă de miza partidei, nu avem cum să ratăm promovarea, dar trebuie să demonstrăm prin joc şi rezultat”,
a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina-Gloria Corneşti, meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a, se va disputa sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. Manşa retur se va juca la o săptămână, pe 22 iunie, de la ora 17.30, pe terenul campioanei judeţului Dâmboviţa.

Comentarii

Redacţia

2019-06-13 14:26:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...