Sport

2022-01-22, 18:05:07

CSM Slatina pierde, scor 27-24, pe terenul echipei Dunărea Brăila

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 27-24, pe terenul celor de la Dunărea Brăila, la capătul unei partide echilibrate, în care ambele echipe au condus, până în minutul 50. Ultimele zece minute le-au aparţinut gazdelor, care s-au impus la trei goluri.

CSM Slatina pierde, scor 27-24, pe terenul formaţiei Dunărea Brăila şi rămâne fără puncte adunate în acest an. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au luptat, de la egal la egal, până în minutul 50, când gazdele au reuşit să se desprindă. De altfel, jocul a fost unul echilibrat, ambele formaţii conducând pe rând la un gol, mare parte din confruntare.

Cea mai bună marcatoare a echipei CSM Slatina a fost pivotul Lorena Ostase, cu şase goluri marcate, urmată de Luciana Popescu, care a reuşit patru goluri.

Runda viitoare, în cadrul ultimei etape din cadrul turului actualului sezon, CSM Slatina va primi vizita formaţiei SCM Craiova. Meciul este programat pe data de 29 ianuarie. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-22 18:05:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...