Sport

2021-02-26, 20:20:17

CSM Slatina pierde la U.Cluj, după un gol primit în minutul 95, în prelungirea minutelor de prelungiri

Echipa de fotbal CSM Slatina pierde la ultima fază, scor 2-1, jocul din deplasare cu Universitatea Cluj, la capătul unei partide în care gazdele au marcat golul victoriei în minutul 95, deşi de la margine s-au arătat patru minute de prelungire.

CSM Slatina pierde la ultima fază de poartă, meciul din deplasare cu Universitatea Cluj, aspirantă la promovarea în Liga I.

Gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin Ogbu Chuka, care a reluat cu capul în poartă, o lovitură de la colţul terenului. Slătinenii au restabilit repede egalitatea, de asemenea, după o lovitură de la colţul terenului, prin fundaşul central Marian Manea, care s-a desprins din marcaj şi a trimis în plasă din câţiva metri. S-a intrat la vestiare la egalitate, scor 1-1.

Slătinenii au luptat pentru a reveni cu puncte şi în actul secund, iar în minutul 90 scorul era neschimbat, 1-1. De la margine s-au arătat patru minute de prelungire, iar gazdele, în disperarea de a marca, au apelat la mingi la bătaie. Demici a respins în corner un balon, în minutul 94, însă arbitrul nu a fluierat finalul partidei. Lovitura de la colţ, executată în prelungirea minutelor de prelungire, în minutul 95, avea să aducă victoria celor de la U. Cluj. Ribeiro a executat în careu, mingea recentrată a ajuns la bara a doua, de unde Idan Golan, scăpat din marcaj, a împins mingea în poartă, în ciuda opoziţie lui Grecu, venit să-l blocheze. S-a terminat 2-1, după un gol primit la ultima fază de poartă.

În urma acestui rezultat, U. Cluj a urcat câteva locuri în clasament, ajungând pe poziţia a IV-a, în timp ce gruparea slătineană, care merita să obţină măcar un punct din acest joc, rămâne pe locul 18. 


Comentarii

Redacţia

2021-02-26 20:20:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...