Sport

2020-09-12, 16:41:27

CSM Slatina pierde cu Rapid Bucureşti, aspirantă la promovarea în Liga I

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut cu 3-0 meciul susţinut în compania formaţiei Rapid Bucureşti, la capătul unei partide în care oaspeţii au beneficiat de două penalty-uri. Gruparea slătineană rămâne fără puncte după trei meciuri susţinute în eşalonul al doilea, iar runda viitoare, în confruntarea cu o echipă de acelaşi nivel, nou-promovata Fotbal Comuna Recea, are mare nevoie de un rezultat pozitiv.

CSM Slatina a avut un început bun de joc, concretizat printr-o lovitură liberă periculoasă şi două lovituri de la colţul terenului, însă neconcretizate pe tabelă. Câteva minute mai târziu, Rapid a deschis scorul după o lovitură liberă de pe dreapta, executată în careu, de unde Radu Crişan, nemarcat,  a reluat cu capul la vinclu (min. 13). Vlada a avut o bună oportunitate de a egala, după o pasă a lui Dorin Toma, însă atacantul slătinenilor a fost blocat de portarul oaspeţilor. 

Rapid Bucureşti a majorat scorul dintr-un penalty acordat la un duel al lui Demici cu Drăghiceanu, petrecut pe linia de 16 metri, lateral dreapta, iar Hlistei a transformat de la punctul cu var, în dreapta lui Grecu (min. 39). CSM Slatina putea reduce din diferenţa înainte de intrarea la vestiare, însă Ianis Stoica, servit bine de Demici, a trimis din câţiva metri pe lângă poartă (min.43).

Actul secund a debutat din nou cu o ocazie ratată în dreptul slătinenilor. Vasile Gheorghe a executat o lovitură liberă din zonă centrală, dar mingea deviată a trecut puţin peste transversală, pentru ca în minutul 65 cei care au punctat pe tabelă au fost tot oaspeţii, dintr-un al doilea penalty acordat, transformat de Drăghiceanu.

Dacă Rapid Bucureşti are obiectiv accederea pe prima scenă a fotbalului, CSM Slatina, nou-promovată, trebuie să reuşească menţinerea în Liga a II-a. Gruparea slătineană are şansa de a obţine primele puncte, runda viitoare, cu o echipă aflată tot la prima prezenţă pe scena celui de-al doilea eşalon fotbalistic, Fotbal Comuna Recea, echipă care, de asemenea, are trei înfrângeri înregistrate. Jocul, care se va desfăşura la Slatina, se anunţă aprig disputat. 

Comentarii

Redacţia

2020-09-12 16:41:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...