Sport

2020-10-20, 19:09:12

CSM Slatina părăseşte Cupa României, la capătul unui meci dramatic, decis la penalty-uri

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut meciul ce conta pentru accederea în 16-zecimile Cupei României, disputat pe teren propriu contra aspirantei la promovarea în Liga I, Turris Turnu Măgurele, la capătul unui meci decis la lovituri de departajare.

CSM Slatina a pierdut meciul din cadrul Cupei României, disputat în compania celor de la Turris Turnu Măgurele, formaţie care se bate pentru promovarea în Liga I.

Jocul a fost abordat, în mare parte, cu jucătorii care au evoluat puţin în campionat, însă chiar şi aşa, între cele două echipe nu s-a văzut diferenţa. Slătinenii au făcut o primă repriză bună, însă nu au reuşit să fructifice două ocazii importante, în care protagonişti au fost Cătălin Grigore şi Vasile Gheorghe.

Actul secund a debutat cu o eliminare în tabăra oaspeţilor, Damascan fiind eliminat pentru al doilea galben, după o intrare dură la mijlocul terenului asupra lui Dorin Toma (min.50). Cu un om în minus, oaspeţii au încercat tot timpul să închidă spaţiile jucătorilor slătineni, iar pe măsura scurgerii timpului ambele echipe s-au concentrat să nu primească gol. Daniel Rogoveanu a avut cea mai mare ocazie şi ar fi putut pune capăt partidei, spre finalul timpului regulamentar, însă a ratat inexplicabil, cu capul din 6 metri. 

După 90 de minute de joc, tabela a rămas neschimbată, 0-0. Au urmat două reprize a 15 minute, în prima parte a prelungirilor fundaşul central George Cotigă fiind şi el eliminat. Acesta a văzut direct cartonaşul roşu pentru joc periculos. Jucătorii ambelor tabere au tras de ei, iar după 120 de minute de jos s-a terminat 0-0. Au urmat loviturile de departajare. Au marcat, din tabăra slătineană, pe rând Cristian Preda, Marius Grigore (cu o scăriţă), Ovidiu Popescu, Demici şi Motroc, pentru ca la scorul 5-4 pentru slătineni, goalkeeper-ul Simion Velcu să pareze execuţia lui Pană. Bucuria declanşată în tabăra grupării slătinene a fost stopată, arbitrul dictând repetarea loviturii. De data aceasta jucătorul de la Turris Turnu Măgurele nu a mai ratat, restabilind egalitatea, 5-5.

Au urmat golurile lui Manea,Beniamin Enache şi Alin Pisăru, pentru ca la 8-8, Abel Stan, jucător care are doar 17 ani, să rateze. Pentru Turris ultimul penalty a fost executat de Niţă, care a adus victoria echipei sale, scor 8-9.

CSM Slatina a părăsit Cupa României la penalty-uri, după un meci în care efortul depus de jucători a fost extraordinar. Pentru gruparea pregătită de Mihai Ianovschi urmează meciul din deplasare, din cadrul campionatului Ligii a II-a, cu ASU Poli Timişoara.

Cu Turris Turnu Măgurele, gruparea slătineană se va întâlni peste câteva etape şi în campionat, în cadrul unei partide care se va disputa tot pe Stadionul „1 Mai”. 

CSM Slatina: Simion Velcu, Constantin Radu, Cristian Preda, Vlad Motroc, Alin Pisăru, Dorin Toma, Cătălin Grigore, David Oprescu, Vasile Gheorghe (cpt.), Alin Demici, Daniel Rogoveanu. Au mai evoluat : George Cotigă, Marian Manea, Ovidiu Popescu, Abel Stan, Beniamin Enache.

Turris Turnu Măgurele: Păun, Sălcianu, Alin Buleică, Alexandru Sima, Albert Voinea, Florian Haită, Ionuț Cioinac, Cătălin Pîrvulescu, Alin Țegle, Liviu Mihai, Ilie Damascan. Au mai jucat:  Mitrea, Niță, Până, Pușcaș, Blănaru. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-20 19:09:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...