Sport

2019-03-23, 13:13:22

CSM Slatina, o nouă victorie în drumul către Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-1, în meciul de pe teren propriu cu Oltul Curtișoara, formație extrem de incomodă, ce a reușit să pună destule probleme grupării pregătite de Bobi Verdeș. Golurile formației slătinene au fost marcate de Precup și Cosmin Căpățînă. Pentru oaspeți a punctat, spre finalul jocului, Cosma.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 12, prin căpitanul de echipă Gabriel Precup, care a fructificat o lovitură de la unsprezece metri obținută de Cosmin Căpățînă. În minutul 70, rolurile s-au inversat. Precup a obținut penalty, iar Cosmin Căpățînă a transformat fără probleme pentru 2-0.

Oltul Curtișoara, formație pe care CSM Slatina a învins-o în tur destul de greu, cu 1-0, a redus din diferență în minutul 82. Cosma l-a învins pe goalkeeper-ul Sorin Gavriș dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

CSM Slatina se impune astfel la limită, scor 2-1, și bifează cea de-a 21-a victorie consecutivă, pentru un alt pas în drumul spre barajul de promovare.

Comentarii

Redacţia

2019-03-23 13:13:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...