Sport

2019-03-15, 11:24:57

CSM Slatina, o nouă deplasare în drumul către barajul de promovare în Liga a III-a

CSM Slatina îşi contină drumul către barajul de promovare în Liga a III-a cu un meci în deplasare, în compania celor de la Victoria Dobrun. Jocul se va disputa duminică, 17 martie, cu începere de la ora 11.00. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş este, ca de fiecare dată, favorită la victorie.

Lider autoritar al Ligii a IV-a, CSM Slatina susţine în weekend un nou meci în drumul către barajul de promovare ce va avea loc în iunie, în compania campioanei din judeţul Dâmboviţa.

Cu victorii pe linie, gruparea aflată sub comanda lui Bobi Verdeş se află în faţa celui de al 20-lea succes consecutiv. Victoria Dobrun, formaţie aflată în zona inferioară a clasamentului, este adversara slătinenilor, în cadrul unei partide în care cel mai probabil se va pune doar problema scorului.

Victoria Dobrun-CSM Slatina se joacă duminică, 17 martie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul din localitate. 

Gruparea slătineană nu are probleme de lot, singura indisponibilitate fiind fundaşul central Adrian Bărbuţi aflat în perioada recuperării după intervenţia chirurgicală la degetele de la mâna dreapta, în urma accidentării din cadrul ultimului amical al iernii. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-15 11:24:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...