Sport

2018-01-12, 14:52:06

CSM Slatina, meci în deplasare cu CSM Roman

Cu moralul la pământ după eşecurile consecutive, CSM Slatina fiind mai mult cu un picior în eşalonul secund, echipa aflată sub comanda Victorinei Bora se deplasează sâmbătă la Roman, pentru meciul din penultima rundă a turului. Confruntarea se va disputa duminică, de la ora 11.00, însă nu va fi televizată.

CSM Slatina va pleca sâmbătă, la prima oră a dimineţii, la Roman, pentru confruntarea cu echipa similară din localitate, aflată pe locul nouă în clasament, cu 15 puncte acumulate. Adversara grupării slătinene vine după eşecul de la HCM Râmnicu Vâlcea, debutând astfel cu stângul în noul an.

Atmosfera în tabăra slătineană este una neplăcută, după jocul capital pierdut cu HCM Slobozia, care le-a spulberat speranţele de salvare. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au pierdut contactul cu celelalte formaţii angrenate în lupta pentru menţinere, confruntarea cu CSM Roman fiind oarecum lipsită de presiune.

Cum nu prea mai este nimic de pierdut, CSM Slatina ar trebui să joace cu dezinvoltură, să mai spele din ruşinea arătată la ultimul joc.

CSM Roman-CSM Slatina se va disputa duminică, 14 ianuarie, cu începere de la ora 11.00. Jocul nu figurează în grila de programe a televiziunilor care transmit meciuri din Liga Naţională.

Comentarii

Redacţia

2018-01-12 14:52:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...