Sport

2020-09-29, 22:18:42

CSM Slatina, mazilită la Craiova de către „centralul” Mazilu

CSM Slatina a pierdut cu 2-1 meciul susţinut, în deplasare, în compania celor de la U Craiova 1948, la capătul unei partide presărate de erori mari de arbitraj. Dacă formaţia gazdă a beneficiat de două lovituri de la unsprezece metri acordate cu mare uşurinţă, slătinenilor le-au fost refuzate două penalty-uri evidente, unul dintre ele la un fault grosolan asupra lui Doman.

Meciul a început cu un penalty acordat cu usurinţă  în minutul 4, la un duel al lui Deta cu Munteanu, pe linia de 16 metri, transformat de Claudiu Bălan. La jumătatea primei reprize, în minutul 20, arbitrul Florin Mazilu a inventat un al doilea penalty pentru craioveni. După o minge centrată de pe partea stângă, Munteanu reia în transversală, balonul revine în teren, Cotigă şi Bălan încearcă să preia, dar mingea ajunge la Manea, care degajează, însă arbitrul dictează incredibil penalty la Cotigă. Acelaşi Bălan transformă pentru 2-0. 

Slătinenii au avut în minutul 37 un prim penalty evident. După o acţiune în dreapta, combinaţie între David Oprescu şi Dorin Toma, ultimul pasează în careu, Rogoveanu cade în duelul cu un adversar, însă primeşte galben pentru simulare, în condiţiile în care tânărul atacant Ianis Stoica a fost primul jucător faultat la acea fază petrecută în careu. 

Slătinenii au mai avut o ocazie mare în primele 45 de minute, prin Marian Manea, care a reluat cu capul din opt metri. De asemenea, Dorin Toma a avut o bună oportunitate, însă şutul său de la 20 de metri a fost reţinut de portar.

Slătinenii au început bine a doua repriză, iar Doman a trecut pe lângă gol în minutul 70, când din poziţie ideală a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare perfectă a lui Bodri. Momentele bune de joc ale slătinenilor au continuat, însă centralul Florin Mazilu s-a făcut de râs în minutul 72 când a refuzat un nou penalty evident slătinenilor. Doman pătrunde în careu pe partea stângă, dar Albu îl faultează violent, lovindu-l  în piciorul de sprijin. Uimitor, centralul nu a acordat nimic, în ciuda faultului grosolan. 

Golul slătinenilor a picat în cele din urmă în minutul 81, când Ovidiu Popescu a reluat în plasă o recentrare a lui Cotigă, după o lovitură de la colţul terenului executată de Ianis Stoica la bara a doua. 

S-a terminat 2-1 pentru Craiova, la capătul unei partide în care omul meciului a fost centralul Florin Mazilu, echipa gazdă neavând alte ocazii în afara celor două penalty-uri. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-29 22:18:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...