Sport

2019-06-14, 15:03:15

CSM Slatina, la 180 de minute de Liga a III-a. Turul barajului de promovare se joacă sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”

Echipa de fotbal CSM Slatina se află în faţa celui mai important meci al sezonului. Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, gruparea pregătită de Bobi Verdeş primeşte vizita campioanei din Dâmboviţa, în cadrul manşei tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Pentru a avea avantaj în jocul retur, slătinenii au nevoie de o victorie clară. Suporterii pot fi al 12-lea jucător în drumul către accederea în competiţiile FRF.

Meciul stagiunii pentru echipa antrenată de Bobi Verdeş. Campioana judeţului Olt susţine manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a în compania reprezentantei din Dâmboviţa. Gruparea slătineană a avut un parcurs fără greşeală în actualul sezon al Ligii a IV-a, iar acum este la 180 de minute de promovare. Pentru asta, jucătorii echipei slătinene trebuie să câştige meciul de pe teren propriu pentru a lua prima opţiune la promovare. În mod normal, gruparea slătineană este favorită, însă jocul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Antrenorul principal Bobi Verdeş, care este ajutat în pregătirea echipei de Mircea Voicu şi Vasile Sin, are la dispoziţie întregul lot de jucători. Prin urmare, va putea alinia cea mai bună formulă la ora primului meci din cadrul barajului de promovare.

Duelul CSM Slatina-Gloria Corneşti se va disputa sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea este liberă, iubitorii fotbalului slătinean fiind astfel aşteptaţi în tribune pentru a conduce echipa oraşului către atingerea obiectivului.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 15:03:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...