Sport

2021-07-24, 12:08:41

FOTO. CSM Slatina învinge cu 1-0 în amicalul disputat cu FC Argeş, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, un joc de pregătire în comapania formaţiei din Liga I, FC Argeş. Gruparea slătineană s-a impus, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 80 de Cătălin Grigore.

Banca tehnică a echipei slătinene a utilizat formule diferite de joc în cele două reprize, pentru a da şansa tuturor jucătorilor să aibă minute egale jucate.

Prima parte a întâlnirii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, pentru a ca în actul secund slătinenii să puncteze pe tabelă. Constantin Radu a centrat de pe flancul drept, iar Cătălin Grigore a reluat, din prima, de la 18 metri, la colţul lung, în mintul 80.

CSM Slatina mai are programate şase jocuri de pregătire, până la începutul noului sezon al Ligii a III-a, programat pe 28 august. Următorul amical va avea loc pe data de 31 iulie contra celor de la Unirea Bascov. 

CSM Slatina(prima repriză): Preduţ, Stan, Dinu, manea, Sălcianu, Dorin Toma, Alexandru Cincă, David Oprescu, rareş Deta, Cătălin Doman, Alexandru Popovici. 

CSM Slatina (a doua repriză): Velcu, Enache, Pisăru, Preda, bărbuţi, Grigore, Popescu, Radu Constantin, Gavrilaş, Necşulescu, Neicu. 


Comentarii

Redacţia

2021-07-24 12:08:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...