CSM Slatina

2017-05-15, 15:18:06

CSM Slatina, invincibilă în retur. Handbalistele slătinene au încheiat sezonul promovării cu victorie

Lipsit de miză, CSM Slatina fiind promovată încă din penultimul meci, susţinut pe teren propriu cu CSU Timişoara, ultimul joc din Divizia A cu SC Mureşul Târgu Mureş a fost încheiat cu o victorie. Conduse la pauză la un gol, handbalistele pregătite de Victorina Bora şi-au respectat statutul, obţinând în actul secund victoria, scor 26-35. Gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora a sărbătorit, astfel, promovarea în Liga Naţională şi pe teren străin.

Handbalistele slătinene au încheiat cu o victorie sezonul promovării pe prima scenă a handbalului românesc. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora s-au impus în jocul din deplasare cu SC Mureşul Târgu Mureş, deşi au fost conduse la pauză pe tabela de marcaj. Actul secund a adus o mai mare mobilizare în rândul slătinencelor, care s-au desprins, câştigând întâlnirea la o diferenţă de nouă goluri, 26-35.

Cu această victorie, echipa slătineană este neînvinsă în acest retur, reuşind promovarea în Liga Naţională de pe primul loc.

CS Minaur Baia Mare şi CSU Reşiţa luptă pentru promovare la baraj


Lupta pentru promovarea directă s-a dat cu CS Minaur Baia Mare, care a încheiat sezonul pe locul secund în clasamentul seriei Diviziei A. Cel de-al treilea loc, ultimul ce duce la barajul de promovare, este ocupat de CSU Reşiţa.

SC Mureşul Târgu Mureş rămâne astfel în afara barajului de promovare, încheind sezonul doar pe locul al patrulea.

Din cealaltă serie a Diviziei A a promovat de pe primul loc Rapid Bucureşti, în timp ce Dinamo şi CS HM Buzău vor participa la baraj.

Comentarii

Redacţia

2017-05-15 15:18:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro