Sport

2019-10-31, 14:29:31

CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, satelitul celor de la FC Voluntari

După victoria la scor, 5-1, cu Flacăra Moreni, CSM Slatina întâlneşte vineri, 1 noiembrie, de la ora 14.00, în deplasare, satelitul echipei din Liga I, FC Voluntari. Gruparea slătineană are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne sus, jucătorii aflaţi sub comanda lui Mihai Ianovschi aflându-se la egalitate de puncte cu noul lider, Progresul Spartac.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci pe terenul echipei a doua a celor de la FC Voluntari, aflată sub comanda lui Cosmin Bărcăuan. Gruparea slătineană nu va avea o misiune deloc uşoară în obţinerea celor trei puncte, însă, antrenorul Mihai Ianovschi speră ca elevii săi să arate aceeaşi dorinţă de victorie ca în jocul precedent.

„Întâlnim o echipă cu mulţi jucători tineri, dornici de afirmare, cu un antrenor bun. Nu ştim dacă vor fi şi jucători de la prima echipă, cert este că, indiferent de componenţa echipei lor, nu va fi un meci uşor, dar mergem să câştigăm. Mă interesează să ducem nivelul jocului cel puţin la cel pe care l-am reuşit în repriza a doua cu Flacăra Moreni, pentru că noi suntem singurii noştri adversari. Dacă vom juca cel puţin la fel cum am făcut-o în a doua repriza cu Flacăra Moreni, n-ar trebui să avem probleme”,
a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

FC Voluntari II-CSM Slatina se dispută vineri, 1 noiembrie, cu începere de la ora 14.00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Braşov, condusă la centru de Octavian Ciucanu, ajutat la cele două tuşe de Claudiu Schiopet şi Andrei Pavel Cojocaru.

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 14:29:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...