Sport

2018-01-20, 19:28:24

CSM Slatina încheie turul fără victorie acasă. Slătinencele au pierdut la două goluri meciul cu Cisnădie

CSM Slatina incheie turul de sezon cu doar cinci puncte. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au cedat, în ultimele minute, punctele puse în joc cu Mågura Cisnădie, scor 21-23, la capătul unui joc în care au condus până în minutul 52. Gruparea slătineană încheie astfel prima parte a Ligii Naționale fără victorie în fața propriilor spectatori, după ce runda trecută a reușit sa furnizeze surpriza pe terenul celor de la CSM Roman.

Jocul a început echilibrat, într-o notă de tatonare, însă pe măsura trecerii timpului CSM Slatina a luat inițiativa pe teren. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au arătat extrem de motivate, reușind o primă repriză bună, în care apărarea agresivă le-a adus chiar câteva contraatacuri, intrând la cabine în avantaj, scor 15-13.

Actul secund nu a mai adus aceeași forță în tabăra slătineană, pe lânga greșelile din apărare, nici în ofensivă nu a mai existat eficiență. Chiar și așa, portarul Mădălina Pușcaș, lăsată în afara lotului în alte jocuri, le-a ținut în joc pe slătinence. Ratările în cele din urmă și-au spus cuvântul. Măgura Cisnădie a egalat în minutul 52, reușind în cele din urmă să câștige la două goluri, scor 21-23, deși la un moment dat CSM Slatina a condus chiar la o diferență de patru goluri.

Cea mai bună marcatoare a echipei CSM Slatina a fost pivotul Lorena Ostase, cu șase goluri. 

Alexandra Andrei, jucătoare care în deplasarea de la CSM Roman a surprins prin arunucările sale din linia de 9 metri, înscriind opt goluri, de data aceasta a făcut un joc slab.

Extremele, de asemenea, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, Nicoleta Rusu fiind aproape inexistentă, în timp ce Hermina Stoicănescu a ratat câteva acțiuni ideale chiar în momente cheie ale jocului.

Cu două egaluri, o victorie și 10 eșecuri, CSM Slatina încheie turul pe ultimul loc, cu doar cinci puncte. O victorie cu Rapid București, obligatorie de altfel pentru a mai spera la evitarea retrogradării, nu o scapă de ultimul loc, feroviarele având nouă puncte. Prin urmare, misiunea îndeplinirii obiectivului este din ce în ce mai grea.

CSM Slatina-Rapid București, în debutul returului, este programat pe 27 ianuarie.

Comentarii

Redacţia

2018-01-20 19:28:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...