CSM Slatina

2017-03-14, 14:09:40

CSM Slatina încearcă perfectarea unor amicale cu echipe din Liga Naţională

Cu un pas în Liga Naţională, CSM Slatina intenţionează să-şi măsoare forţele cu cel puţin o echipă din primul eşalon handbalistic. În acest sens, se discută perfectarea unui amical, mai ales că formaţiile de pe prima scenă a handbalului nu au, de asemenea, jocuri oficiale în această perioadă.

Gruparea pregătită de Victorina Bora nu a susţinut, în această iarnă,  niciun joc important de verificare, pentru a evita accidentările, însă aerul Ligii Naţionale determină echipa slătineană să ia pulsul competiţiei de nivel superior.

„Sunt în discuţii cu mai multe echipe pentru susţinerea unui joc sau chiar două, dar până nu se confirmă, nu pot da detalii”,
a precizat Victorina Bora, antrenorul echipei CSM Slatina.

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal va susţine următorul meci oficial tocmai pe data de 2 aprilie, în deplasare, în compania celor de la CSU Reşiţa.

Comentarii

Redacţia

2017-03-14 14:09:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro