Sport

2018-09-14, 12:21:51

CSM Slatina, în căutarea primului succes pe teren propriu. Corona Braşov, adversara din runda actuală

După succesul înregistrat în deplasarea de la U. Cluj, echipa de handbal CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu în joc în compania uneia dintre formaţiile puternice ale Ligii Naţionale, Corona Braşov. Meciul se va disputa duminică, 16 septembrie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

Echipa de handbal CSM Slatina primeşte, în cadrul rundei a III-a a Ligii Naţionale, vizita formaţiei Corona Braşov, care a acumulat tot trei puncte. Meciul se anunţă extrem de echilibrat, sezonul trecut cele două echipe împărţindu-şi punctele. 

Gruparea slătineană are un moral bun după victoria obţinută pe terenul contracandidatei în lupta pentru menţinere, U. Cluj. Din păcate, Victorina Bora nu va putea conta nici în acest joc pe interul stânga Alexandra Andrei, însă vestea bună este că ea va reveni curând pe teren, suspendarea de o jumătate de an fiind redusă la o lună de către Comisia de Apel a FRH.

CSM Slatina-Corona Braşov se va disputa duminică, 16 septembrie, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.  După meciul din acest weekend, în cadrul „intermediarei” programate joi, 20 septembrie, CSM Slatina va primi vizita echipei Gloria Bistriţa. Gruparea pregătită de Victorina Bora va avea astfel două meciuri consecutive pe teren propriu, însă ambele sunt în compania unor formaţii cu pretenţii în Liga Naţională. 


Comentarii

Redacţia

2018-09-14 12:21:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...