Sport

2020-01-16, 12:16:21

CSM Slatina-HCM Slobozia se va disputa pe 25 ianuarie. Biletele se vor vinde înaintea partidei din faţa sălii de sport

Echipa de handbal CSM Slatina primeşte, în runda inaugurală a returului, vizita celor de la HCM Slobozia, formaţie angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul se va disputa pe 25 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Biletele se vor vinde în ziua jocului, cu începere de la ora 9.30, din faţa sălii de sport.

Meci de şase puncte în debutul returului pentru CSM Slatina. Gruparea pregătită de Victorina Bora primeşte vizita echipei HCM Slobozia, contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Cele două echipe au încheiat meciul tur la egalitate, însă, gruparea slătineană este de departe favorită în obţinerea punctelor puse în joc în meciul de pe teren propriu, având în vedere evoluţia din ultimele partide.

Biletele vor fi puse în vânzare în ziua jocului, din faţa sălii LPS Slatina, cu începere de la ora 9.30. Preţul unui bilet este de 5 lei.

CSM Slatina a adunat 13 puncte în prima parte a actualului sezon, aflându-se la nouă lungimi distanţă de HCM Slobozia. Cu o victorie, echipa slătineană ar mai face un pas mare în atingerea obiectivului, salvarea directă.

Comentarii

Redacţia

2020-01-16 12:16:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...