Sport

2019-02-11, 16:38:26

CSM Slatina - Gloria Buzău, în 16-imile Cupei României, se joacă pe 18 februarie

Duelul din primul tur al noii ediţii a Cupei României, la handbal feminin, CSM Slatina - Gloria Buzău, se va juca pe 18 februarie, cu începere de la ora 18.00, în sala LPS Slatina. Meciul a fost decalat cu o zi, ca urmare a faptului că adversara grupării slătinene va evolua pe 15 februarie, în deplasare, cu Măgura Cisnădie, joc din cadrul rundei a XVI-a a Ligii Florilor.

Programat iniţial pe 17 februarie, meciul de debut în noua ediţie a Cupei României, pe care CSM Slatina îl va susţine, pe teren propriu, cu nou-promovata Gloria Buzău, se va disputa pe 18 februarie, cu începere de la ora 18.00, în sala LPS Slatina.

Oficialii clubului slătinean vor pune în vânzare biletele pentru meciul din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei Românie vineri, 15 februarie, cu începere de la ora 10.00, la casieria Companiei de Apă Olt.

Cele două formaţii se vor întâlni, peste doar câteva săptămâni, şi în campionat. Partida în care cele trei puncte, extrem de preţioase în economia clasamentului în lupta pentru salvarea directă, sunt puse în joc, se va disputa pe 3 martie, în sala LPS Slatina. În tur, slătinencele au pierdut meciul susţinut pe terenul Gloriei Buzău.

Comentarii

Redacţia

2019-02-11 16:38:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...