Sport

2018-02-22, 13:04:12

CSM Slatina evoluează, în weekend, contra CSM Bistriţa, formaţie aflată într-o formă foarte bună

Echipa de handbal CSM Slatina va avea parte de o deplasare grea, după jocul de pe teren propriu cu SCM Craiova. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora vor întâlni, duminică, de la ora 13.00, CSM Bistriţa, formaţie care traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor înregistrate.

Program infernal pentru echipa de handbal CSM Slatina. Jucătoarele  aflate sub comanda Victorinei Bora vor întâlni, după jocul cu SCM Craiova, în deplasare, CSM Bistriţa,  formaţie aflată pe locul şase în clasamentul Ligii Naţionale. 


Gruparea antrenată de „secundul” naţionalei, Horaţiu Paşca, traversează o formă bună de joc. Echipa ardeleană a învins, ultima dată în campionat, HCM Râmnicu Vâlcea, iar în Cupa României a trecut fără probleme de U. Cluj. Prin urmare, misiunea echipei slătinene în a obţine punctele puse în joc nu va fi deloc uşoară, însă CSM Slatina a mai furnizat două mari surprize în acest sezon, când a învins, chiar în deplasare, CSM Roman şi Corona Braşov.


Lotul grupării slătinenen va pleca sâmbătă spre Bistriţa, confruntarea fiind progarmată duminică, 25 februarie, cu începere de la ora 13.00. Meciul nu figurează în grila de programe a televiziunilor care transmit jocuri din Liga Naţională. 


Comentarii

Redacţia

2018-02-22 13:04:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...