Sport

2022-01-21, 13:00:22

CSM Slatina, după puncte pe terenul celor de la HC Dunărea Brăila

Fără să cunoască gustul victoriei în 2022, echipa de handbal CSM Slatina luptă pentru primele puncte din acest an pe terul celor de la HC Dunărea Brăila. Meciul este programat sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 16.00.

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 22 ianuarie, în deplasare, în cadrul penultimei etape a turului actualului sezon, HC Dunărea Brăila. 

Fără să cunoască victoria în noul an, CSM Slatina luptă pentru a sparge gheaţa pe terenul formaţiei brăilene, însă misiunea nu va fi deloc uşoară.

Înaintea partidei de la Brăila, CSM Slatina ocupă locul doisprezece în clasamentul Ligii Naţionale, în timp ce HC Dunărea Brăila se află pe poziţia a cincea.

Meciul se va disputa sâmbătă, 22 ianuarie, cu începere de la ora 16.00, şi va putea fi urmărit în format livetext pe site-ul FRH. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-21 13:00:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...