Sport

2021-10-21, 12:33:42

CSM Slatina, duel pe teren propriu cu Universitatea Craiova II

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte vineri, 22 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”, Universitatea Craiova II. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

După remiza cu Vediţa Coloneşti, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci, pe teren propriu, în compania satelitului Universităţii Craiova. Formaţia din Bănie ocupă penultimul loc în clasamentul seriei, însă jocul nu va fi deloc uşor. Cu toate astea, slătinenii au doar varianta victoriei pentru a se menţine în zona superioară a clasamentului.

CSM Slatina-Universitatea Craiova II se va juca pe Stadionul „1 Mai” vineri, 22 octombrie, de la ora 15.00. Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală, pot lua loc în tribune. Jocul poate fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene. 

În runda actuală, celelalte reprezentante ale judeţului în eşalonul al treilea vor evolua în deplasare. Petrolul Potcoava va întâlni tot vineri, de la ora 15.00, ACSO Filiaşi, în timp ce Vediţa Coloneşti va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Minerul Costeşti. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-21 12:33:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...