Sport

2019-01-11, 11:29:22

CSM Slatina, duel pe teren propriu cu liderul Ligii Naţionale, SCM Râmnicu Vâlcea

După succesul înregistrat în primul meci oficial din 2019, în deplasare, cu HC Dunărea Brăila, CSM Slatina primeşte vizita liderului Ligii Naţionale, SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul se va disputa cu casa închisă, biletele fiind epuizate la scurt timp după ce au fost puse în vânzare. Jocul se va disputa duminică, 13 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

După deplasarea la Brăila, CSM Slatina are parte de un duel tare, pe teren propriu, în compania formaţiei SCM Râmnicu Vâlcea, care ocupă primul loc în Liga Naţională. Misiunea slătinencelor în a obţine un rezultat pozitiv este destul de dificilă, însă nu imposibilă. CSM Slatina a obţinut puncte cu formaţia vâlceană şi în stagiunea trecută, tot pe teren propriu.

Biletele pentru confruntarea cu liderul Ligii Naţionale s-au vândut vineri dimineaţă, duelul disputându-se astfel cu casa închisă.

CSM Slatina-SCM Râmnicu Vâlcea se va disputa duminică, 13 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Gruparea pregătită de Victorina Bora se află pe locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale, cu 14 puncte acumulate, iar şansele de a se salva direct în această stagiune sunt extrem de ridicate. 

Comentarii

Redacţia

2019-01-11 11:29:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...