Sport

2021-11-18, 10:09:55

CSM Slatina, duel pe teren propriu cu CSM Alexandria

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a III-a, pe teren propriu, CSM Alexandria, formaţie aflată pe locul al treilea în clasamentul seriei. Meciul se va disputa vineri, 19 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”.

După victoria la scor din runda precedentă, pe terenul ultimei clasate, Minerul Costeşti, CSM Slatina revine pe teren propriu, cu un joc în compania unei formaţii din zona superioară a clasamentului.

CSM Alexandria, echipă aflată pe locul al treilea, este adversara din runda actuală a grupării pregătite de Ovidiu Burcă.

Meciul se va disputa vineri, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”. Partida se joacă fără spectatori, însă va putea fi urmărită, în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene. 

Celelalte reprezentante ale judeţului Olt în Liga a III-a vor evolua tot vineri, de la ora 14.00. Vediţa Coloneşti va primi vizita liderului, Viitorul Dăeşti, în timp ce Petrolul Potcoava se va deplasa la Universitatea Craiova II. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-18 10:09:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...