Sport

2021-04-06, 10:55:14

CSM Slatina, duel cu HC Zalău, în Sala Polivalentă din Bucureşti

Echipa de handbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga Naţională cu un meci în compania celor de la HC Zalău, formaţie care are două puncte în plus faţă de handbalistele pregătite de Victorina Bora. Meciul se va disputa miercuri, 7 aprilie, de la ora 13.15, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

După victoria cu CSM Galaţi, echipa de handbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga Naţională cu un meci contra formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici, HC Zalău. Cele două formaţii sunt despărţite de doar două puncte în clasament, gruparea slătineană aflându-se pe poziţia a noua, în timp ce HC Zalău ocupă locul zece în clasament.

Meciul se va disputa miercuri, 7 aprilie, cu începere de la ora 13.15 şi va putea fi urmărit pe pe platforma tv a FRH, www.frh.tv.ro, contra sumei de 5 lei.

Va fi ultima partidă din cadrul turului actualului sezon, returul urmând să înceapă pe data de 26 aprilie. CSM Slatina va întâlni, în debutul celei de a doua parte a campionatului, rapid Bucureşti.   

Comentarii

Redacţia

2021-04-06 10:55:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...