Sport

2018-04-24, 15:21:47

CSM Slatina-CSU Galaţi, arbitrat de cuplul ce a oficializat partida tur

Meci cu adevărat de foc, în acest weekend, pentru echipa de handbal. CSM Slatina-CSU Galaţi este despre a fi sau a nu fi în Liga Naţională. Cele două formaţii sunt despărţite de doar un punct, prin urmare victoria este vitală pentru ambele formaţii. Mai mult, slătinencele ar avea nevoie de o victorie la patru goluri, după 20-17 în tur, pentru a avea avantaj în cazul unei departajări la meciurile directe. Jocul va fi arbitrat de cuplul Băducu-Voicu, care a oficializat partida tur dintre cele două formaţii.

Un meci cât o finală pentru echipa de handbal CSM Slatina. Gruparea pregătită de Victorina Bora este condamnată să obţină cele trei puncte în derby-ul pentru evitarea retrogradării, disputat în compania celor de la CSU Galaţi.

Manşa tur a fost câştigată de CSU Galaţi, scor 20-17. Prin urmare, ideal ar fi ca echipa slătineană să se impună în jocul retur la o diferenţă de patru goluri, pentru a fi în avantaj în cazul în care la finalul sezonului cele două echipe se vor afla la egalitate de puncte.

Cele două echipe sunt despărţite de doar un punct înaintea meciului direct programat sâmbătă. CSM Slatina se află pe locul 12, cu 17 puncte acumulate, în timp ce CSU Galaţi ocupă poziţia a 11-a, cu 18 puncte. Prin urmare, confruntarea reprezintă un adevărat derby al suferinţei.

CSM Slatina-CSU Galaţi va fi arbitrat de cuplul format din arbitrii buzoieni Georgian Băducu şi Răzvan Voicu. Cei doi au oficializat şi jocul tur, disputat la Galaţi.

Meciul în care miza este una uriaşă se va disputa sâmbătă, 28 aprilie, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00. Iubitorii handbalului slătinean sunt aşteptaţi să susţină echipa în lupta pentru evitarea retrogradării, biletele urmând a fi puse în vânzare în preziua jocului, la punctul deja cunoscut, casieria Companiei de Apă Olt.


Comentarii

Redacţia

2018-04-24 15:21:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...