CSM Slatina

2017-02-06, 14:12:51

CSM Slatina a trecut în fruntea ierarhiei, după victoria cu junioarele de la Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina a obţinut o victorie previzibilă, scor 31-18, pe teren propriu, contra echipei CS Extrem Baia Mare, formată exclusiv din junioare. În urma succesului înregistrat, gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora a urcat pe primul loc în seria Diviziei A, care asigură promovarea directă în Liga Naţională.

Echipa de handbal CSM Slatina este noul lider al seriei, după succesul la scor înregistrat, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei Extrem Baia Mare. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au controlat ostilităţile în teren, aflându-se la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul întâlnirii. Cea mai bună marcatoare a echipei a fost, ca de obicei, interul Ştefania Lazăr. Handbalista transferată de la HC Zalău a marcat 12 dintre golurile grupării slătinene.

CSM Slatina-CS Minaur Baia Mare, derby pentru promovare

CS Minaur Baia Mare, principala contracandidată a echipei slătinene în lupta pentru promovarea directă, nu a avut meci programat în runda actuală. În aceste condiţii, CSM Slatina a urcat pe primul loc. Cele două formaţii se vor întâlni, pe 19 februarie, în meci direct, în cadrul unei partide ce poate decide echipa ce va promova în Liga Naţională. Gruparea pregătită de Victorina Bora are nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri, după eşecul din tur, suferit pe terenul formaţiei băimărene.

CSM Slatina:
Dumitrache, Diaconu, Nagy, Moisin, Veşcă (cinci goluri), Drăghici (două goluri), Constantinescu (cinci goluri), Fulgoi (trei goluri), Mihaela Popescu (două goluri), Iulia Andrei (un gol), Amoagdei (trei goluri), Lazăr (12 goluri), Ostase (trei goluri).
 

Comentarii

Redacţia

2017-02-06 14:12:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro