Sport

2018-08-10, 22:05:28

CSM Slatina a pierdut la cinci goluri amicalul cu SCM Craiova

Echipa de handbal CSM Slatina a disputat în această după amiază al doilea joc de verificare din cadrul Cupei Craiovei. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au întâlnit SCM Craiova I, jocul încheindu-se în favorea echipei din Bănie, scor 29-24.

După remiza din această dimineață cu HC Zalău, CSM Slatina a întâlnit, în cel de-al doilea amical din cadrul turneului din Bănie, SCM Craiova I. 

Handbalistele slătinene au făcut un joc bun contra vicecampioanei țării, amicalul încheindu-se totuși cu victoria previzibilă a jucătoarelor pregătite de Bogdan Burcea, scor 29-24.

Cele mai bune marcatoare în tabăra grupării slătinene au fost Lorena Ostase și Alexandra Andrei Gogoriță, fiecare cu câte șapte goluri.

Banca tehnică a echipei slătinene nu a putut conta în meciul cu SCM Craiova pe extrema dreaptă Nicoleta Rusu, care s-a accidentat în meciul cu HC Zalău, dar nici pe coordonatorul de joc Geanina Drăghici, care a acuzat probleme de sănătate.

CSM Slatina încheie cel de-al doilea turneu al verii cu un joc programat sâmbătă în compania echipei a doua a SCM Craiova. 

Comentarii

Redacţia

2018-08-10 22:05:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...