Sport

2019-12-14, 15:21:03

CSM Slatina a încheiat turneul, de pe teren propriu, cu două egaluri și o înfrângere. Luciana Popescu, cea mai bună marcatoare de la Cupa Slatinei

Echipa de handbal CSM Slatina a terminat pe locul IV turneul de pe teren propriu, după ce în ultimul joc de pregătire a cedat, scor 15-19, cu SCM Craiova. Victorina Bora a rulat, în cele trei partide, toate jucătoarele, dându-le însă mai multe minute de joc celor care au evoluat puțin în campionat. Coordonatorul de joc al grupării slătinene, Luciana Popescu, a primit premiul de golgheteră a turneului, având 15 goluri reușite.

După remizele cu Gloria Buzău și HC Zalău, CSM Slatina a pierdut, scor 15-19, meciul cu SCM Craiova, la capătul unui turneu de pregătire util, în care Victorina Bora le-a dat mai multe minute de joc celor care au evoluat mai puțin în meciurile oficiale.

Organizatorii au oferit și câteva premii individuale. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnată Raluca Kelemen, de la HC Zalău, cea mai tehnică jucătoare, Ana Maria Țicu, de la SCM Craiova, în timp ce coordonatorul de joc al grupării slătinene, Luciana Popescu a fost golghetera turenului cu 15 goluri reușite.

CSM Slatina mai are două turnee de pregătire până la reluarea meciurilor oficiale, la Zalău și Vâlcea. 

Comentarii

Redacţia

2019-12-14 15:21:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...