Sport

2021-10-15, 17:25:25

CSM Slatina a încheiat cu o remiză, scor 1-1, meciul din deplasare cu Vediţa Coloneşti

Pe o vreme ploioasă, potrivnică fotbalului, şi un teren greu, CSM Slatina şi Vediţa Coloneşti au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul local disputat pe Stadionul „Mircea Stan”. Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Ionuţ Mihai, pentru ca în minutul 29 atacantul grupării slătinene, Alexandru Popovici să aducă egalarea.

CSM Slatina a obţinut un punct în meciul din deplasare cu Vediţa Coloneşti, disputat pe un teren greu, din cauza ploilor căzute în aceste zile. 

Vediţa Coloneşti a deschis scorul în minutul 22, la una din puţinele ocazii. O minge respinsă din faţa porţii de slătineni ajunge Ionuţ Mihai, care şutează la poartă, goalkeeper-ul slătinenilor fiind căzut în careu, fără şansă să mai revină între buturi.

Slătinenii au egalat repede, prin Alexandru Popovici, în minutul 29, pentru ca tot el să mai aibă un şut periculos sub transversală. 

Doman a avut o ocazie uriaşă de a puncta pentru cele trei puncte, în minutul 85, însă portarul a scos şutul său din interiorul careului. S-a terminat 1-1, la capătul uneui meci de luptă, cu puţine ocazii, starea terenului fiind afectată de ploile căzute. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-15 17:25:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...