Sport

2019-08-09, 12:59:47

CSM Slatina a debutat cu o victorie la „Cupa Craiovei”. Slătinencele au învins HC Zalău, scor 30-24

Echipa de handbal CSM Slatina a debutat cu dreptul în meciurile de pregătire ale verii. Gruparea pregătită de Victorina Bora s-a impus în primul amical, susţinut în cadrul turneului din „Bănie, contra celor de la HC zalău, echipă pregătită de tehnicianul Gheorghe Tadici, cu 30-24.

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat cu 30-24 primul meci de pregătire, din cadrul turneului „Cupa Craiovei”, disputat în compania celor de la HC Zalău. Slătinencele au avut avantaj pe tabelă încă de la pauză, scor 17-13, debutând astfel cu dreptul în meciurile amicale ale verii.

CSM Slatina va întâlni, în cel de-al doilea joc de pregătire al zilei, echipa organizatoare, SCM Craiova. Partida se va disputa cu începere de la ora 17.30. Sâmbătă, în ultima zi a turneului va întâlni nou-promovata în Liga Naţională, Rapid Bucureşti. 

Marcatoarele în meciul cu HC Zalău: Alexandra Andrei-6 goluri, Ostase-5 goluri, Chitacu- 5 goluri, Luciana Popescu-5 goluri, Nicoleta Rusu-2 goluri, Sonia Vasiliu- 2 goluri, Elena Nagy, Cîrligeanu, Clara Vădineanu, Stoicănescu şi Iulia Andrei câte un gol.


Comentarii

Redacţia

2019-08-09 12:59:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...