Sport

2019-06-11, 13:27:50

Crosul „Ziua Olimpică” va aduna la start, joi, 13 iunie, iubitorii de mişcare

Iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi să ia startul crosului „Ziua Olimpică”, ce se va desfăşura joi, 13 iunie, în Slatina. Înscrierile se fac în ziua evenimentului, între orele 16.00-17.30, în faţa Prefecturii Olt, iar startul crosului se va da la ora 18.00. Toţi cei care vor alerga la eveniment vor primi câte un tricou, în timp ce câştigătorii vor fi premiaţi de sponsori.

Cu mic, cu mare, iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi, joi, 13 iunie, în faţa Prefecturii Olt pentru a lua startul crosului „Ziua Olimpică”. Reprezentanţii Academiei Olimpice Române, filiala Olt, se aşteaptă să participe atât cei care fac sport de performanţă, dar şi amatorii. Traseul va avea aproximativ patru kilometri şi se va concura la mai multe categorii. Iulian Constantinescu, organizatorul crosului, a declarat că toate probele se desfăşoară atât la masculin, cât şi la feminin.

„Categoriile sunt junior, 15-19 ani şi open - peste 19 ani. Se vor premia, de asemena, cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant, cât şi cea mai numeroasă familie (minimum patru persoane). Toate probele se desfăşoară atât la feminin, cât şi la masculin. Traseul va fi Prefectură- sensul giratoriu de la Gară şi retur”, a declarat Iulian Constantinescu.

Premii atractive oferite de sponsori

Toţi participanţii vor primi materiale promoţionale oferite de Comitetul Olimpic Român, în timp ce sponsorii evenimentului îi vor premia pe câştigători.

„Manifestarea va începe la ora 16.30, cu înscrierea participanţilor, după care se va citi mesajul preşedintelui Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach. La ora 18.00, se va da startul cursei, urmând ca apoi să aibă loc premierea concurenţilor. Sunt premii destul de atractive, iar fiecare participant va primi un tricou. Participanţii au obligaţia de a alerga cu tricourile pe ei”, a mai precizat Iulian Constantinescu.

Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic Sportiv Român şi Academia Olimpică, filiala Olt, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina, Prefecturii Olt şi al mai multor sponsori. 

Comentarii

Redacţia

2019-06-11 13:27:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...