Sport

2018-02-23, 13:04:51

Cristina Zamfir, SCM Craiova: „Am revenit cu emoţie în sala în care mi-am început această frumoasă carieră”

Componentă a generaţiei ’89, considerată de excepţie pentru handbalul slătinean, din care mai fac parte Geanina Drăghici sau Ştefania Lazăr, Cristina Zamfir Florianu a revenit după aproape nouă ani în sala în care a făcut primii paşi în acest sport. Golgheteră a Ligii Naţionale, interul stânga a fost principala marcatoare pentru SCM Craiova în jocul contra echipei din oraşul natal, chiar dacă nu a evolut întreg meciul.

Formată la LPS Slatina, de către Victor Dăbuleanu, Cristina Zamfir, liderul grupării SCM Craiova, a fost primită cu căldură de public, chiar dacă a evoluat contra echipei din oraşul natal. Interul stânga a marcat opt goluri în jocul cu CSM Slatina, contribuind decisiv la victorie. După joc, aceasta a vut un mesaj pentru fostele sale colege.

„Am revenit cu emoţie după aproape nouă ani, sunt fericită că am jucat astăzi aici, unde mi-am început această frumoasă carieră. Mă bucur pentru fete că au reuşit să promoveze în prima ligă, le doresc mult succes şi să reuşească să se menţină. Multe dintre ele au fost colegele mele, împreună am început handbalul, am păstrat legătura. Normal, le este destul de greu în primul an, cred că au progresat faţă de meciul tur, dar nu sunt eu în măsură să le analizez. Eu le doresc mult succes şi să rămână în Liga Naţională”, a precizat Zamfir, după jocul din sala LPS Slatina.

Jucătoare de bază în angrenajul echipei SCM Craiova, Cristina Zamfir evoluează în ciuda problemelor medicale. De altfel, în ultimul sfert de oră, după ce echipa sa şi-a asigurat victoria, interul stânga a fost menajată.

„Din păcate, am probleme destul de mari la umăr, chiar astăzi am făcut un RMN, rezultatul n-a fost tocmai favorabil pentru mine, dar mai avem câteva meciuri importante şi îmi doresc din tot sufletul să-mi ajut echipa, iar după o să iau o scurtă pauză”, a mai spus Zamfir.

Angrenată în Cupa EHF, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, SCM Craiova are, pe plan naţional, obiectiv titlul de vicecampioană a ţării. În aceste condiţii, tehnicianul din Bănie a sacrificat jocul din Cupa României cu CSM Roman, abordat cu rezervele.

Comentarii

Redacţia

2018-02-23 13:04:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...