Politică

2021-10-06, 10:42:13

Cristina Ilie, noul consilier PSD în CL Slatina. Cui îi ia locul

Social-democrata Cristina Ilie va fi noul consilier local, în legislativul slătinean, potrivit preşedintelui PSD Slatina, Emil Moţ.

Cristina Ilie are o îndelungată carieră în asistenţă socială şi îl înlocuieşte în Consiliul Local Slatina pe Claudiu Stăncioiu, fost viceprimar, care a demisionat.

Viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu, a demisionat din funcţie, din cauza unor probleme personale. Informaţia a fost confirmată de primarul Slatinei, Emil Moţ.

“Am avut o colaborare extrordinară cu Claudiu Stăncioiu şi îmi pare rău că nu mai poate continua alături de noi, din cauza unor probleme personale. În ceea ce priveşte postul său, va fi o decizie de partid, care nu trebuie luată în grabă”, a declarat edilul.

Stăncioiu se afla la al doilea mandat ca viceprimar, după cel din perioada 2016-2020.

Comentarii

Redacţia

2021-10-06 10:42:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...