Eveniment

2018-10-13, 17:12:38

Criminalul din Slatina a fost identificat. Este căutat de oamenii legii

Procurorii olteni au reușit identificarea bărbatului suspectat de agresiunea mortală din noaptea trecută, în Piața Gării din Slatina. Ion Șerban, din comuna Urzica, este principalul suspect în acest caz.

Procurorii fac apel la populație să anunțe imediat prin 112 dacă îl văd pe acest bărbat. 

Potrivit oamenilor legii, nenorocirea s-a petrecut în jurul miezului nopții, motivul fiind o femeie, iubita bărbatului omorât . Tânărul de 24 de ani, internat în prezent în spital, s-ar fi luat de femeie care îl însoțea pe Ion Pietroşel, bărbatul decedat, moment în care a fost lovit cu un cuțit. În altercație a intervenit și iubitul femeii, care a fost înjunghiat mortal, în zona inimii.

„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul   faptei în persoana numitului Șerban Ion, din com. Urzica, jud.Olt, care, in noaptea de12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictoriicu   victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, sicu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape. In prezent suspectul a fost dat in urmarire si in consemn la frontiera sise efectueaza activitati specifice de depistare si retinere a acestuia", se arată în comunicatul de presă al Parchetului Olt. 

Comentarii

Redacţia

2018-10-13 17:12:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...