Eveniment

2018-04-15, 23:07:29

Criminalul din Brastavățu, arestat preventiv

Bărbatul din Brastavățu care, sâmbătă, și-a ucis mama, a dat foc casei și a înjunghiat o vecină, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată, duminică, de Tribunalul Olt, însă nu este definitivă. Bărbatul este acuzat de omor, tentativă de omor calificat, și violare de domiciliu.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului FLORICA IONEL pentru săvârşirea infracţiunilor de omor (victimă Florica Oprica), tentativă de omor calificat (persoane vătămate Saghin Mioara şi Matei Elena), distrugere (persoană vătămată Florica Oprica şi Saghin Mioara) şi violare de domiciliu (persoană vătămată Saghin Mioara”,
se arată în încheierea instanței.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brastavățu, și-a ucis mama, în vârstă de 75 de ani, sâmbătă dimineață, după care a dat foc a casă. Apoi, el a mers la o vecină pe care a înjunghiat-o și a încercat să se sinucidă.

Comentarii

Redacţia

2018-04-15 23:07:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...