Eveniment

2018-07-04, 15:20:29

Crime între ciobani, la două stâne din judeţul Olt

Două crime înfiorătoare au avut loc în mai puţin de 48 de ore, în judeţul Olt. Scenariul faptelor abominabile patre tras la indigo. Doi ciobani, unul din Tia Mare şi unul din Cilieni, au fost omorâţi cu sânge rece, în urma unor conflicte spontane cu alţi oieri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, un bărbat de 41 de ani, din Cilieni, şi-a lovit victima cu coasa, un bărbat de 66 de ani, pe izlazul din localitate, în apropierea unei stâne, noaptea trecută.

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 14.00, faţă de o persoană de sex bărbătesc în vârstă de 41 de ani, din comuna Cilieni, judeţul Olt, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de omor”,
se arată într-un comunicat de preasă remis de Parchetul Olt.

Procurorii au cerut Tribunalului Olt mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele ciobanului criminal.
     
Cealaltă crimă a avut loc în comuna Tia Mare, în noaptea de luni spre marţi. Un tânăr de 19 ani este cercetat pentru omor şi furt calificat. Potrivit procurorilor, un bărbat de 48 de ani a fost ucis. Acesta a fost lovit cu un cuţit în zona inimii. Cei doi erau ciobani la o stână din Tia Mare.

„Cercetările au fost zădărnicite de faptul că, imediat după comiterea faptei autorul s-a sustras, fiind prins în cursul acestei dimineţi, într-un lan de porumb. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, se vor dispune măsuri legale corespunzătoare”, se mai arată în comunicatul de presă.


Comentarii

Redacţia

2018-07-04 15:20:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...