Eveniment

2018-03-31, 10:33:31

Crimă la Strejești. Un bărbat a fost găsit înjunghiat, pe stradă, autorul fiind necunoscut

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Strejești a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe o stradă din localitate, fiind înjunghiat. Procurorii și polițiștii încearcă acum să găsească autorul crimei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că autorul crimei este necunoscut.

„Este vorba despre un omor la Strejești, victimă fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate. Este procurorul la fața locului, care conduce ancheta. Deocamdată, autorul este necunoscut. Crima s-a produs prin folosirea unui obiect ascuțit-înțepător”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat că victima a fost găsită înjunghiată, pe o stradă din comuna Strejești.

„Autorul este încă necunoscut. Nu știm cum s-a întâmplat, facem cercetări. Victima, un  bărbat în vârstă de 46 de  ani, a fost găsită în stradă”, a afirmat procurorul.

Comentarii

Redacţia

2018-03-31 10:33:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...