Eveniment

2020-08-07, 12:05:21

Crimă la Strejeşti. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Strejeşti, şi-a pierdut viaţa, în urma unui conflict cu un vecin. Joi seara, între cei doi a izbucnit o ceartă şi până la crimă a mai fost doar un pas.

Potrivit anchetatorilor, între cei doi bărbaţi au existat certuri şi în trecut, iar aseară au escaladat. La scandal au luat parte şi tatăl şi mama agresorului. 

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 06.08.2020, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G. V., G.M. şi G. V.F., constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş. I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 07.08.2020 rezultă că moartea victimei Ş. I. a fost violentă, s-a produs în noaptea de 6 spre 7 august 2020, a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală, în condiţiile stabilite de anchetă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Victima a fost lovită cu un par, până a căzut la pământ fără suflare. Deşi a fost solicitată o ambulanţă, s-a mai putut constata doar decesul bărbatului de 41 de ani.  

„Leziunea cranio-cerebrală s-a putut produce prin lovire cu un corp contondent alungit cu suprafaţă neregulată şi, cel mai probabil, lovitura craniană a avut direcţia postero -anterioară, respectiv din spatele victimei. Leziunea de la nivelul aripii nazale stângi, plagă contuză s-a putut produce prin lovire cu un corp dur neregulat, iar leziunea de la nivelul toracelui posterior, respectiv echimoze violacee s-a putut produce prin lovire cu un corp dur”, mai arată procurorii. 

Agresorul, un bărbat de 32 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. 


Comentarii

Redacţia

2020-08-07 12:05:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...