Învăţământ

2020-09-23, 17:37:09

Coronavirus la ISJ Olt

Profesorul testat pozitiv cu noul coronavirus care preda la o clasă de a IX-a de la Liceul „Minulescu” Slatina este şi inspector şcolar, iar un alt angajat al Inspectoratului a intrat în izolare.

Este vorba despre inspectorul pentru Limba Franceză, Simona Antonie, care este colegă de birou cu inspectorul pentru Limba Română, Mihaela Torbă. Aceasta din urmă s-a izolat la domiciliu.

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, nu se impune suspendarea activităţii inspectoratului.

„Doamna Torbă a intrat în izolare dar nu prezintă simptome. Am discutat astăzi cu amândouă colegele şi se simţeau bine. Doamna Antonie a mers la spital să-şi facă analize şi am înţeles că mâine va veni acasă. Nu au intrat în contact cu alţi colegi. Am făcut dezinfecţie şi mâine ne vom prezenta cu toţii la serviciu”, a afirmat Iacobescu.

Comentarii

Redacţia

2020-09-23 17:37:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...