Sport

2019-12-09, 10:25:06

Corona Braşov, exclusă din Liga Naţională. O singură echipă va mai retrograda direct

Corona Braşov a fost descalificată şi a pierdut toate punctele din Liga Naţională ca urmare a scandalului de dopaj, în urma căruia au mai fost supendate provizoriu şi 17 jucătoare, printre care şi slătineanca Bianca Bazaliu. Prin urmare, o singură echipă va mai retrograda direct la finalul actualului sezon.

Descalificată temporar din competiţiile europene, Corona Braşov a fost exclusă şi de către Federaţia Română de Handbal. 

Conform comunicatului publicat pe site-ul FRF, clubul Corona Braşov a fost sancționat cu descalificarea și pierderea punctelor obținute în Liga Națională, în actualul sezon competițional.  

Federaţia Română de Handbal anchetează 17 jucătoare de la gruparea de sub Tâmpa de dopaj, după ce acestea ar fi apelat la proceduri de oxigenare a sângelului cu terapie laser.

Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului Disciplinar. Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de Disciplină dacă în termen de trei zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare şi dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de cinci zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului.

Printre jucătoarele care ar fi urmat terapia cu laser inravenos, interzisă de regulamentul WADA, se află şi slătineanca Bianca Bazaliu, care în vară s-a despărţit de CSM Bucureşti şi a ajuns la un acord cu echipa braşoveană. 


Comentarii

Redacţia

2019-12-09 10:25:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...