Sănătate

2019-12-09, 11:06:15

Consultaţii în Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriul Spitalului Slatina şi fără trimitere de la medicul de familie

Este sezonul virozelor, iar adresabilitatea pe Secţia de Pediatrie de la Spitalul Slatina creşte constant. Pediatrii slătineni fac un apel către olteni să meargă cu copiii la consultaţii şi în Cabinetul din Ambulatoriul Spitalului Slatina, unde se lucrează cu două ture. Micuţii sunt consultaţi şi evaluaţi de către medici şi fără ca părintele să prezinte trimiterea de la medicul de familie.

Şefa Secţie de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Daniela Safta, a precizat că oltenii pot merge cu încredere la cabinetul din policinică, pentru că aici găsesc în fiecare zi lucrătoare un medic, programul fiind de la 08.00-18.00.

„Este sezonul virozelor, avem copii cu pneumonii, laringite urâte, cu insuficienţă respiratorie. Încercăm să le spunem oamenilor să nu mai vină la Camera de gardă, doar dacă copiii sunt de internat. Ei pot merge, de luni până vineri, la cabientul din Ambulatoriu, unde avem două ture. De luni până vineri, programul este între 08.00-18.00. Nu este obligatoriu ca părintele să meargă în policlinică cu trimitere de la medicul de familie. Medicii din policlinică acordă consultaţii şi fără trimitere, ca să degreveze doctorul de la Camera de gardă. Se lucrează cu două ture, dimineaţă şi după prânz. Sunt mulţi părinţi care vin şi în policlinică, dar s-au învăţat să scurteze traseul şi vin direct la Camera de gardă”, a spus pediatrul slătinean.


Comentarii

Redacţia

2019-12-09 11:06:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...