Învăţământ

2021-09-30, 15:04:46

Concurs pentru directorii de şcoli. Zece dosare de înscriere respinse de ISJ Olt

Zece candidaţi la funcţia de director şi director adjunct la şcolile din Olt au fost respinşi, în urma evaluării dosarelor de înscriere la concurs.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Olt, inspectorul şcolar Mirela Paraschiv, a declarat că cei 10 candidaţi respinşi mai au o şansă pentru a-şi reface sau completa dosarul de înscriere.

„Pentru concursul de ocupare a posturilor de director ai unităţilor de învăţământ universitar din judeţul Olt, s-au înscris 245 de candidaţi. În perioada 27-29 septembrie, au fost verificate şi validate dosarele de înscriere. Din cei 245 au fost validaţi 235. Dintre cei 10, care nu au îndeplinit criteriile obligatorii, pe 1 octombrie pot face o solicitare de reevaluare a dosarelor şi, dacă se constată că nu au încărcat documentele, din motive temeinice, din motive care nu le pot fi imputate candidaţilor, atunci între 4 şi 6 octombrie li se permite să-şi completeze dosarul”, a declarat Mirela Paraschiv.

Pe 7 octombrie se afişează lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor, iar pe 8 octombrie vor fi stabilite centrele speciale de desfăşurare a probei scrise. Pe 13 octombrie, candidaţii sunt repartizaţi pe centre.

Proba scrisă se va desfăşura pe 15 octombrie şi tot atunci vor fi afişate rezultatele. În perioada 15-17 octombrie pot fi depuse contestaţiile, iar între 18 şi 20 octombrie acestea vor fi soluţionate.

Pe 20 octombrie, vor fi afişate rezultatele finale.


Comentarii

Redacţia

2021-09-30 15:04:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...