Comunitate

2021-10-15, 10:16:20

Compania de Apă Olt recomandă transmiterea indexului de la apometru. Când poate fi făcută autocitirea

Având în vedere contextul epidemiologic, Compania de Apă Olt recomandă beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, ca, în această perioadă, să transmită indexul apometrului.


 
 
Autocitirea se poate face în jurul datei de 20, a fiecărei luni.
 
Potrivit CAO, în instalații, sunt contoare de apă cu diferite tipuri de afișaj, dar citirea se face întotdeauna de la stânga la dreapta.

Indexul care trebuie citit este reprezentat de cifrele scrise cu culoarea neagră.
 
Indexul se poate transmite prin aplicația CAOmobile, secțiunea Index, pe site-ul caolt.ro, secțiunea Contul meu sau se poate scrie în registrele de la casieriile Companiei de Apă Olt.

„Angajații Companiei de Apă Olt care se ocupă cu citirea apometrelor sunt în continuare, prezenți pe teren, dar cum numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere, în județul Olt, dar mai ales în municipiile Slatina și Caracal, considerăm că evitarea interacțiunii lor cu clienții noștri este o măsură în plus, de siguranță. Suntem cu toții responsabili, ne protejăm unii pe alții și depășim împreună, această perioadă dificilă!”, se arată într-un comunicat remis de CAO.

Comentarii

Redacţia

2021-10-15 10:16:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...