Sănătate

2019-06-14, 10:23:59

Colaborarea Spitalului Slatina cu cel din Milano va continua. CEO Pirelli: „Schimbul de experienţă este întotdeauna benefic de ambele părţi”

Reprezentanţii Pirelli România au dat asigurări că parteneriatul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina cu Spitalul Niguarda din Milano va continua. În cei 11 ani de colaborare, sute de medici şi asistenţi de la unitatea medicală slătineană au beneficiat de cursuri de formare profesională în Italia.

Compania Pirelli, împreună cu Spitalul Niguarda au început o colaborare cu Spitalul Slatina în 2008.

Wolfgang Meier, CEO Pirelli România, a precizat că schimbul de experienţă este benefic personalului medical din cele două unităţi medicale.

„Am început în urmă cu 11 ani o colaborare cu Spitalul Slatina, care înseamnă partea de formarea profesională pentru întreg personalul medical din acest spital. Un proiect care, după mai bine de un deceniu, îşi prezintă roadele şi pe care îl vom continua. Schimbul de experienţă este întotdeauna benefic de ambele părţi şi eu cred că atât medicii italieni, cât şi cei slătineni pot învăţa unii de la ceilalţi”, a spus reprezentantul Pirelli.

Medicii şi asistenţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina beneficiază, din 2008, de un program de formare profesională coordonat de specialiştii italieni. Aceştia prezintă cadrelor medicale de la Slatina tehnici chirurgicale noi.

Spitalul Niguarda din Milano este unul dintre cele mai mari spitale din Italia, fiind şi un puternic centru de transplant.Comentarii

Redacţia

2019-06-14 10:23:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...