Eveniment

2017-08-11, 11:47:32

Cod Portocaliu de caniculă, pentru sâmbătă, în judeţul Olt

Administraţia Naţională de Meteorlogie a prelungit Codul Galben de caniculă pentru judeţul Olt, iar sâmbătă anunţă Cod Portocaliu. Astfel, disconfortul termic se va menţine şi astăzi, iar maximele termice vor ajunge până la 39 de grade Celsius. Indicele Temperatură- Umezeală va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

ANM anunţă ca nu vom scăpa de caniculă în acest weekend. Deocamdată, Codul Galben a fost prelungit pentru ziua de vineri. Astfel, În Maramureș, nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul și estul Olteniei, în Muntenia și sudul Moldovei, disconfortul termic va crește, iar maximele termice se vor situa între 35 și 37 de grade.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (12 august), dar mai ales în noaptea de sâmbătă spre duminică (12/13 august) vremea va deveni instabilă în regiunile vestice, sud-vestice și în zonele montane aferente, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

În acelaşi timp, Codul Portocaliu se menţine şi astăzi pentru judeţele Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor, unde se vor atinge şi 39 de grade, iar minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, izolat chiar 23-25 de grade Celsius.


Comentarii

Redacţia

2017-08-11 11:47:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro