Comunitate

2018-09-05, 17:29:44

Clinica medicală pe care Mininsterul Apărării o face la Caracal va deservi şi populaţia civilă

Clinica medicală pe care Ministerul Apărării o amenajează, la Caracal, într-o clădire de patrimoniu, va deservi şi populaţia civilă, potrivit autorităţilor locale.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că potrivit documentelor oficiale transmise de Ministerul Apărării, la serviciile clinicii medicale vor putea apela inclusiv cetăţenii de rând ai oraşului, nu doar soldaţii americani şi români, cantonaţi în sudul României.

Consilierii locali din Caracal şi-au dat deja acordul pentru transmiterea imobilului din domeniul public al municipiului oltean în cel al statului, în vederea dării în administrare Ministerului Apărării Naţionale. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat, în urmă cu aproximativ o lună, planurile pentru imobilul din Caracal.

„Vedem totul în ansamblu, nu doar investiţiile de aici de la Brigada Multinaţională, dar şi investiţii pe care le facem la batalionul care este la Caracal. Tot la Caracal, am anunţat că vom prelua de la primărie un spaţiu care a fost cândva o policlinică a Ministerului Apărării Naţionale şi vom face un ambulatoriu extrem de modern pentru a putea deservi nevoile Brigăzii”,
declara Fifor.

Comentarii

Redacţia

2018-09-05 17:29:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...